HTML

Battle Samara

Egy 1989 -es Lada Samara 2108-as gépezet és a vele járó fájdalmak, örömök!

Lajkold!

Elérhetőség

Címkék

pisztácia

Egy kedves ismerősöm blogja a pisztacia blog! Jó írások ízletes ételekről!

RSS feed

-1 henger

Battle9 2011.11.01. 19:34

Nem tudok mit mondani, de nem azért mert minden rendben van, hanem mert az idegtől nem találok szavakat.. Zene szépen szól, van rádió, szép új generátor! töltés nem parázslik, minden fasza... volt!

Tatabánya Lukoi benzinkút megtankol -> autópályára felhajt -> 10-15km múlva sebesség mérő lecsattan 0-ra -> leállósávba megáll, vizsgálódik -> konklúzió: bovden elszakadt. -> indít megy tovább. vagyis csak mennék, mert az autó ráng. sebaj. irány tovább. 120-130km/h. ráng! -> tovább, hisz bírja ez! orosz power! Újabb 20km múlva leáll -> megnéz. Áh gyertyakábel lent van. -> visszarak. -> indít. hiba ugyanaz. ráng. 

Most ott tartunk, hogy érzés alapján 3 hengerrel jöttem haza majdnem Győrtől. Az autó a szerelőnél és mivel mindegyik gyújtókábel végén volt szikra, egyik gyertya sincs beköpve imádkozok, hogy ne legyen hengerfejes az autó! Ennyi.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://battlesamara.blog.hu/api/trackback/id/tr343345770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása