HTML

Battle Samara

Egy 1989 -es Lada Samara 2108-as gépezet és a vele járó fájdalmak, örömök!

Lajkold!

Elérhetőség

Címkék

pisztácia

Egy kedves ismerősöm blogja a pisztacia blog! Jó írások ízletes ételekről!

RSS feed

Olaj!

Battle9 2011.10.29. 23:46

A mai napon megjött az autó a szerelőtől. 23500 Ft! Ezt a szerelőt csak ajánlani tudom! Nagy csávó! Szerintem jó ár volt ezért a munkáért. Bánhidán van a Puskintól nem messze. Smudla karosszéria!

Lett véve bele 4750 Ft-ért egy tömítés szett, ami a motortér összes tömítését tartalmazza. Ezen csomag majdnem minden eleme ami a vízpumpa közelében van ki lett cserélve. Olajteknő tömítés is, sőt az olajteknő is ki lett kalapálva. kb fél literrel kevesebb olaj volt a motorban akkora horpadás volt :) Ki lettek cserélve a szimeringek is, mert az összesből dőlt az olaj kifelé. A hiányzó olaj pótolva lett. 10W 40.

Vettem ma új antennát 4m vezetékkel, holnap szeretném beszerelni, továbbá megvan a kalaptartó szövete - kabát szövet - és a fekete fújós festék is amivel az alján a fát fogom színre fújni. A szövet 1450 Ft -ba került. 70x140cm-es.

Holnap folyt köv. a generátor beépítésével. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://battlesamara.blog.hu/api/trackback/id/tr883339222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása